Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Tyresö Simsällskap

Hjälp oss hjälpa barn med cancer

Swim of Hope - Hjälp oss hjälpa barn med cancerVarje dag drabbas ett barn av cancer. Men det finns hopp. Med din hjälp kan forskningen rädda fler liv, skapa effektivare behandlingsformer och ge drabbade barn och familjer ett bättre liv. Du är viktig, du kan göra skillnad!

Swim of Hope torsdag 23 november
Tyresö Simsällskap tillsammans med Medley Tyresö Aquarena och TA TAG - massage och simkurser kommer torsdag den 23 november att arrangera ett Swim of Hope. Fördelningen av intäkterna kommer att vara 50% var mellan Swim of Hope och Tyresö Simsällskap. Pengarna klubben tjänar kommer bland annat att användas till att hålla nere lägerkostnader, finansiera banhyra i 50:metersbassäng samt att bibehålla och utveckla en elitsatsning utan att höja avgifter.

Plats: Tyresö Aquarena
Datum: Torsdag 23 november
Tid: 18.00-20.30
Betalning: Swischbetalning vid entren till Aquarena i samband med din registrering. Swishnummer - 1236162473

Hur går det till:
Du betalar 250 kr, simmar 200 meter och deltar därmed i ett lotteri där högsta priset för tillfället är en natt för två på valfritt Nordic Choice hotell. Företag kan med fördel delta och då till en kostnad av 3000 kr. Då ingår även en logga under ett år på vår Swim of Hope-sida. Klicka här. Som företag har ni möjlighet att vinna en timmes crawllektion för upp till åtta personer under en morgon 06.30-07.30 tillsammans med TA TAG. Givetvis ingår en kaffe och smörgås på badet efter avslutad lektion.

Lottpriser:
Från Nordic Choice - Presentkort för två en natt för två personer på valfritt hotell
Från O´learys Tyresö - Presentkort värt 250kr.
Tyresö Lanthandel - Tre påsar kaffe.
Mona Redelius - Ett presentkort på ett träd från Better Globe. Vinnaren av det här priset kommer att få kontakta Mona efter evenemanget. Läs mer om Better Globe på www.betterglobe.com/35103

Vinnarna av priser kontaktas via mail.

Frågor, ring eller maila Anders Friberg 076-340 40 04/anders@tss.nu
 
 
Sponsorer