Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Tyresö Simsällskap

Välkommen!
Välkommen till Tyresö Simsällskap!

Vi grundades 1989 i Tyresö sydost om Stockholm, där vi fortfarande håller till. Vi har verksamhet inom simskola, tekniksimning och tävlingssimning samt motion - vi verkar för alla!

Välkomna!
Glad Midsommar!
2018-06-21 14:35
Med ca en vecka kvar till SumSim och HEAD Summer Cup och ca två veckor kvar till SM/JSM har våra simmare från A och Elitgrupperna laddat upp på bästa sätt i Hallstahammar. 
God mat, riktigt bra genomförda träningar, spännande Mini-golf och grym stämmning rapporteras. 

För den intresserad kan vi tipsa om att följa oss på sociala medier där bilder och rapporter finns och kommer läggas upp löpande under mästerskapen och HEAD summer cup.. 
Facebook
Instagram
DM, god stämmning, bra arrangemang, distriksmästare mm. TACK alla inblandade.
2018-06-03
En varierad men övervägande bra helg har vi haft rent resultatmässigt. Tyvärr fick vi inga nya kval till SM/JSM. Till SumSim däremot lyckades Tea Angerfelt kvala in på sträckan 100 fjäril. Grattis Tea!
De simmare som redan var kvalade till nationella mästerskap visade att formen är på väg och att det finns skäl att tro på en bra sommar för oss. Medaljmässigt blev det fem stycken. Samtliga genom Olle Sköld som kom trea på 200 frisim och som pricken över i:et även blev distirksmästare fyra gånger på sträckorna 50 rygg, 100 rygg, 50 frisim och 100 frisim. Härligt Olle!

Stort tack till samtliga simmare och föräldrar som gjorde att vi kunde genomföra det här arrangemanget. Tack även till SKK för det delade värdskapet. Slutligen ett extra stort tack till Lowe och Freja från B-gruppen som både var med och riggade i fredags, var med i tävlingsbyrån under hela tävlingen och slutligen var med och riggade av efter tävlingen. En fantastisk insats av er. 

Nu laddar vi om för kommande utmaningar. 
Åhh Tyresö
Vårsimiaden finaldags!
2018-05-18 17:28
Nu till helgen är det äntligen dags för regionsfinalen av Vårsimiaden. Platsen för festen är Åkeshovsbadet och vi har två simmare kvalificerade.
Emilia Karlsson Bertoli (400 frisim fl 13) och Alicia Söderlind (100 bröstsim fl 13) utöver det har vi ett lag på reservplats (4*50 frisim fl 12-13): Coach på plats är Jacob Husberg. 
Lycka till alla och ÅHH TYRESÖ!Föräldraföreläsning - "Jag är bara lite förkyld. Kan jag simma då?"
2018-05-13 15:00
En inte alltid så lätt fråga som barn/ungdomar ställer till sina föräldrar. 
Mikael Olsson, simmare i mastersgruppen, pappa till simmare i c-gruppen och till vardags läkare på Södersjukhuset, kommer att prata om ämnet. Innan föreläsningen har Anders en kortare genomgång av klubbens hemsidan för ett bättre informationsflöde. 

När:                            Onsdag 16 maj klockan 18.00
Plats:                          Kvarnhjulet
Aktuella grupper:      D- till elitgrupperna

Välkomna!
Neptuniaden, 12-13 maj
2018-05-10
Inte långt kvar på säsongen nu och då som sig bör är det dags för Neptuniaden. Med tanke på den energi som varit under träningarna på slutet finns det skäl att tro på en hel del ganska fina simning. 
Grupper vi har på plats är; C, B A och Elitgrupperna
Vårt PM (där ni har bemanningen)
Arrangörens PM - Observera texten om insläpp på morgnarna

Nyheter från våra grupper
ES/DM, 16/05 21:53 
Elitgruppen, 16/05 21:49 
Funktionär/föräldrainfo vid tävlingar, 02/05 14:55 
Funktionär/föräldrainfo vid tävlingar, 02/05 14:52 
 
Sponsorer