Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Tyresö Simsällskap

Välkommen!
Välkommen till Tyresö Simsällskap!

Vi grundades 1989 i Tyresö sydost om Stockholm, där vi fortfarande håller till. Vi har verksamhet inom simskola, tekniksimning och tävlingssimning samt motion - vi verkar för alla!

Välkomna!
Medaljer, klubbrekord och fina prestationer. SM/JSM en lyckad historia och grymt teamwork!
2018-11-18 20:54
Då var SM/JSM i kort bassäng avklarat för 2018. För oss i röda t-shirtar var det en lyckad tävling. Höstens trupp var något mindre och yngre än i somras vilket gav lite andra förutsättningar än vanligt. Prestationsmässigt finns inte mycket att klaga på och stämningen i truppen var väldigt väldigt hög. Simmarna spred positiv energi rakt igenom med många skratt, breda leenden och glada tillrop till varandra! 

Resultatmässigt fick vi bland annat med oss:
Nya SM-kval av Christoffer Andersson som gjorde sin bästa tävling på nästan två år. GP-kval och klubbrekord av Sara Olsson genom sitt extralopp på 100 frisim. Grym lagkappsinsats av tjejerna Josefin Alm, Emma Parsons, Tea Angerfelt och Sara Olsson som sänkte sin tid med nästan 3 sekunder på sträckan 4*50 medley.

Givetvis måste vi så klart lyfta fram Olle Sköld som lyckades med bedriften att på sina sex starter slå tre nya klubbrekord, plocka hem två medaljer på juniorSM. Brons på 50 ryggsim och silver på 100 frisim där han även lyckades placera sig som sexa på stora SM. 

Slutligen stort tack till alla föräldrar, andra simmare och supportrar som kom med glada tillrop till oss via sociala medier och även kom ner till Eriksdalsbadet och supportade oss på plats. Sådant värmer!

För för bilder och korta referat från veckan från veckan titta gärna in på våra sociala medier

Facebook och Instagram


Ny klädkampanj på klubbkläder från HEAD/Sportextreme. Leverans innan jul
2018-11-17 07:31
Allt är klart och kampanjen är igång. Sista beställningsdatum är söndag 25 november. Leverans sker innan jul. Önskar ni ha t-shirts, ryggsäckar, hoodies mm med namntryck så är det under kampanjerna ni skall passa på. 
Sum Sim reg 10-11 november
2018-11-09 15:41
Nu till helgen är det dags för försökstävlingarna till svenska ungdoms mästerskapen i Södertälje simhall. Vi kommer att under helgen ha 32 starter ifrån Tyresö ss!
 nedan finner ni all info inför tävlingen.

Nu kör vi, Ååhh Tyresö!

Ett bra Sum-Sim region av Tyresö SS som hade 11 taggade simmare på plats. Många fina simningar med personliga rekord fick vi se i helgen med några höjdpunkter som att Algot gick vidare till Finalen om 1 månad på både 200m bröstsim och 100m bröstsim, Tjejernas lagkapper där bland annat Elma, Alicia, Emilia och Freya fick komma under 1.10 gränsen på 100m frisim, Emma fick göra både Sum-sim kvall till sommaren och Swim open kval på 200 bröstsim till våren.
Sen önskar vi Algot ett stort lycka till under finalen sen som går 14-16 December i Eriksdalsbadet då dom 24 bästa i Sverige på distanserna gör upp om medaljerna.
20-21 oktober. MiniMAX och HEAD to HEAD
2018-10-19 18:43
Återigen en fartfylld helg har vi framför oss.

MiniMAX
Lördag 20 oktober är det dags för våra yngsta simmare från teknik upp till i vissa fall c-gruppen att tävla säsongens första MiniMAX. 
Startlista mm hittar ni här

HEAD to HEAD
Både lördag 20 och söndag 21 okt tllbringar våra äldre simmare från c upp till elitgruppen på Erikskdalsbadet där HEAD to HEAD går av stapeln, 

ÅhhHH TYRESÖ!

Bra att känna till är att på Eriksdalsbadet står Sportextreme och säljer HEADprodukter. Knalla dit och tala om att ni kommer från TSS så erhåller ni våra 20% rabatt. 


UGP 1 i Falun C, B och A grupperna
2018-10-12 17:08
19 taggade simmare och 3 ledare är på plats
Nu sitter våra C, B och A grupp på tåget på väg upp till Falun för att tävla UGP 1.

Följ tävlingen via livetiming för startlista och resultat här

Tävlingsdag 1.
Första tävlingsdagen har varit en jätte bra dag för Tyresö ss där vi hade hela 55 starter på första 2 passen. Personliga rekord har det slagits massvis av och några simmare har även fått bestiga prispallen som ni kan se under.
Guld: Simon 
Silver: Alicia, Albin, Albin, Simon,  Filippa, 
Brons: Lowe, Filippa, 

Ett riktigt glatt gäng efter första tävlings dagen är just nu på väg för kvällsaktiviteten med Jacob emot ICA för att handla lite förnödenheter inför morgondagens tävlingar.

Tävlingsdag 2.
Trötta men glada simmare fick på Söndagen vakna upp 1 timme tidigare eftersom tävlingen började tidigare så att alla föreningar skulle hinna till sina tåg hem senare på kvällen. Frukost innan tuppen 06.45 stod på schemat. Efter frukosten så gick dom som inte tävlade på pass 3 för att städa stugorna och dom som skulle tävla gick för att simma in. Även fast det var en tidigare morgon så visade TSS simmarna att dom var på hugget och även denna dag så fick vi se massvis med personliga rekord slås och medaljer till under.
Silver: Simon, Alicia, Filippa, Maximus
Brons: Albin, Emilia

Ett tack till simmarna som följde med och gjorde den här helgen till en jätte rolig helg! I bagaget hem så tar simmarna med sig 86 nyslagna rekord hem.

Ååå Tyresö!!
Nyheter från våra grupper
C-gruppen, 12/11 14:05 
B-gruppen, 06/11 08:15 
A-gruppen, 06/11 08:10 
C-gruppen, 01/11 09:28 
B-gruppen, 01/11 09:24 
 
Sponsorer